Massage/Behandling

  Lyxbehandling  90 min. 995,00 kr

 Här får du allt , vi börjar med koppning över hela kroppen eller önskade delar behandlar sen de          triggerpunkter som behövs och avslutar med en skön avkopplande svensk klassisk massage för rygg och  nacke. En skön och avslappnande massage där vi får igång blodcirkulationen ordentligt i hela kroppen.

 
 Bindvävsmassage/koppning   30 min. 465,00 kr

 Bindvävsmassage är en massageteknik där jag använder mig av glaskoppar som drivs av en kompressor som  skapar ett vakuum. När vi släpper på den tajta bindväven kan den bättre leda syre och blod till muskeln som  då kan arbeta mera rörligt och därför ge mera kraft ifrån sig men också läka och återhämta sig snabbare vid  skada eller hård träning. Blodcirkulationen ökar kraftigt och ger oss en skön avslappnande känsla.Kan  innebära tex. rygg och nacke, armar eller ben

Bindvävsmassagen kan på vissa ställen på kroppen vara lite smärtsam men jag har alltid en dialog med dig  om hur du upplever det och reglerar behandlingen därefter.

 

 Idrotts/bindvävsmassage   45 min. 550kr

 Först koppning och sen kort idrottsmassage och behandling av några triggerpunkter där det mest behövs.

Bindvävsmassagen kan på vissa ställen på kroppen vara lite smärtsam så även Idrottsmassagen men jag har  alltid en dialog med dig om hur du upplever det och reglerar behandlingen därefter.

Bindvävsmassage är en massageteknik där jag använder mig av glaskoppar som drivs av en kompressor som  skapar ett vakum. När vi släpper på den tajta bindväven kan den bättre leda syre och blod till muskeln som då  kan arbeta mera rörligt och därför ge mera kraft ifrån sig men också läka och återhämta sig snabbare vid  skada eller hård träning. Blodcirkulationen ökar kraftigt och ger oss en skön avslappnande känsla.

 

 

 Idrotts/bindvävsmassage   60 min 595kr.

 Kombination av koppning och djup idrottsmassage med triggerpunktsbehandling.

Välj denna varianten om du t.ex har tennisarm, löparknä, ont i höften eller väldigt spända muskler och vill få  en riktig genomgång. Bindvävsmassage är en massageteknik där jag använder mig av glaskoppar som drivs av  en kompressor som skapar ett vakuum. När vi släpper på den tajta bindväven kan den bättre leda syre och  blod till muskeln som då kan arbeta mera rörligt och därför ge mera kraft ifrån sig men också läka och  återhämta sig snabbare vid skada eller hård träning. Blodcirkulationen ökar kraftigt och ger oss en skön  avslappnande känsla.

Bindvävsmassagen kan på vissa ställen på kroppen vara lite smärtsam så även Idrottsmassagen men jag har  alltid en dialog med dig om hur du upplever det och reglerar behandlingen därefter.

 

 Skadebehandling   60 min 595,00 kr

 Boka denna varianten om du vill få en grundlig undersökning och behandling.

Här finns det mer tid till att utföra tester och mobiliseringar för att komma tillrätta med din  skadeproblematik.

Så har du tex ont i en Höft/Ljumske/Axel/Rygg/Nacke så görs här alla tester för att komma fram till  diagnoser som artros/artrit , diskbråck, frozen shoulder, slemsäcksinflammationer m.m

Du får också vid behov en del träningsövningar att göra hemma för att komma till rätta med problemet. Vid  ditt första besök hos mig så gå in på hemsidan och skicka in en hälsodeklaration , detta för att inte det ska ta  tid från din behandlingstid. Viktigt är här också att du skriver några rader om din skadeproblematik

 

 

 Behandlande idrottsmassage   45 min 495kr.

 Den här varianten väljer du om du har ett specifikt problem som du vill ha hjälp med för stunden t.ex länd  och ryggont, nackspärr, ischias, tennisarm, vadproblem eller sträckningar m.m

Här görs en del av testerna och ledmobiliseringarna vid behov och kombinerat med massage

Kinesiotape sätts om det behövs.Idrottsmassagen är riktigt djupgående och släpper på många spänningar och  görs med inslag av triggerpunktsbehandling så även om du inte har ett problem utan bara vill ha en djup lite  längre massage väljer du denna varianten.

Vid ditt första besök hos mig så gå in på hemsidan (se länk ) och skicka in en hälsodeklaration , detta för att  inte det ska ta tid från din behandlingstid. Skriv gärna där också några rader om önskemål med behandlingen  eller din eventuella problematik

 

 Svensk klassisk massage    30 min 425,00 kr

 Den här varianten av massage väljer du om du endast vill ha en skön avkopplande 1/2 kroppsmassage och  behandling av triggerpunkter.

Här görs inga tester, ledmobiliseringar eller diagnoserBoka Skadebehandling alt. behandlande  idrottsmassagen om du istället har ett specifikt problem/skada som t.ex Rygg/länd smärta, nackspärr,  ischias,axelproblematik, tennisarm m.m som du vill få behandling för, eller vill ha en längre och riktigt djup  massage.

Vid ditt första besök hos mig så gå in på hemsidan (se länk nedan) och skicka in en hälsodeklaration , detta  för att inte det ska ta tid från din massagetid.

 

  Personlig Träning    60 min 550kr.

 Det absolut snabbaste sättet att komma i form är att anlita en P.T.

Du får inte bara ett personligt träningsupplägg utan du vet också att du utför rörelserna på rätt sätt som då  minskar skaderisken avsevärt. Välj mellan att bara ta en gång då och då för att få inspiration eller nytt  träningsschema eller träna mera regelbundet för att då snabbt bygga muskler , kondition eller uthållighet .    Inför din första P.T timme så behöver jag lite information för att förbereda ett personligt program så gå då in  på hemsidan (se länk nedan) och skicka in ett informationsformulär som ligger under fliken Personlig  Träning.

 

 

 P.T duo    60 min 695kr.

Träna ihop med din partner eller kompis

 

 Kinesiotejpning  200kr. ca 20 min.

 Kinesiotape har den unika egenskapen att den kan rehabilitera 24 timmar om dygnet. Tejpningen ger stöd  utan att hindra rörelsefriheten. Du kan träna, duscha som vanligt då tejpen är vattentålig och tillåter huden  att andas.

En kinesiotejpning kan göra underverk för en spänd nacke, ömma benhinnor, tennisarm , leda bort vätska på  svullnader avlasta en hälsporre och transporterar bort slaggprodukter.